Κούλογλου: Για πρώτη φορά πραγματική διάσταση ΔΝΤ – Ευρωπαίων

Permalink

Πάντα είχαν διαφορές μεταξύ τους Κομισιόν, Ευρωπαίοι και ΔΝΤ αλλά πάντα στο τέλος ενώνονταν εναντίον της Ελλάδας αλλά και της Πορτογαλίας ή της Κύπρου. Eίναι η πρώτη φορά τα τελευταία χρόνια, που οι Ευρωπαίοι δεν τάσσονται υπέρ του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου αλλά με την ελληνική πλευρά κι αυτό δημιουργεί τις προϋποθέσεις για μια λύση του προβλήματος. Αυτά δήλωσε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Στέλιος Κούλογλου μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό Alpha 98.9 και στις δημοσιογράφους Έφη Αλεβίζου και Σοφία Μπερετάνου για τις πρόσφατες αποκαλύψεις των wikileaks σχετικά με την πρόθεση του ΔΝΤ να προκαλέσει οικονομική αστάθεια και πιστωτικό γεγονός προκειμένου να ασκήσει πιέσεις στην Ελλάδα, στα κράτη μέλη και τους ευρωπαϊκούς θεσμούς.

Ο Στέλιος Κούλογλου χαρακτήρισε πολύ σημαντική δημοσιογραφική συμβολή, τις διαρροές μέσω των wikileaks δεδομένου ότι κάνουν ένα μέρος της δουλειάς που δεν κάνει ο διεθνής τύπος και εκτίμησε ότι η αξιολόγηση θα κλείσει κατά πάσα πιθανότητα μέσα στον Απρίλιο.

 

Ακούστε εδώ τη συνέντευξη


(Visited 226 times, 1 visits today)

Read more:
Screen Shot 2019-07-15 at 1.45.49 μμ
Προβολή της ταινίας του Στ. Κούλογλου «Εξομολόγηση ενός οικονομικού δολοφόνου» στο Άλσος Παλαιολόγου (18/7/19)

O Οργανισμός Πολιτισμού, Άθλησης και Νεολαίας (ΟΠΑΝ) Δήμου Νέας Ιωνίας στο πλαίσιο των πολιτιστικών εκδηλώσεων «ΒΡΑΔΙΕΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ ΜΟΥΣΙΚΗΣ & ΘΕΑΤΡΟΥ...

Close