Κούλογλου: «Πολιτικοί παράγουν περισσότερα fake news»

Permalink

Συνέντευξη του ευρωβουλευτή Στέλιου Κούλογλου στον Πολίτη της Κύπρου:

»Ο ευρωβουλευτής Στέλιος Κούλογλου, πολύ γνωστός σε όλους μας, λόγω των διερευνητικών του ντοκιμαντέρ στην Ελλάδα κάθισε για άλλη μια φορά στην καρέκλα του συνεντευξιαζόμενου στην εκπομπή «Stories» του WebTV του «Π», ωστόσο δεν λέει να το συνηθίσει. Παρά την αλλαγή στην καριέρα του, από δημοσιογραφική σε πολιτική εξακολουθεί να δηλώνει δημοσιογράφος, αν και θα διεκδικήσει λέει και δεύτερη θητεία στο ευρωκοινοβούλιο.

Στην Κύπρο βρέθηκε για να συμμετάσχει σε ημερίδα που συνδιοργάνωσε το γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου της Κύπρου με την Αρχή Ραδιοτηλεόρασης, το ΚΥΠΕ και την ΕΣΚ με θέμα τις ψευδείς ειδήσεις (fake news) και παραδέχεται πως οι πολιτικοί παράγουν περισσότερα fake news από ότι οι δημοσιογράφοι.

Ο Στέλιος Κούλογλου σχολίασε και το ρόλο της Ελλάδας στις διαπραγματεύσεις στο Κυπριακό, υποστηρίζοντας πως θα μπορούσε να ήταν πιο εποικοδομητικός τουλάχιστον στα αρχικά στάδια των συνομιλιών.
Πάντως, δεν θεωρεί πως όλα έχουν τελειώσει στο Κραν Μοντανά, υποστηρίζοντας πως η διεθνής κοινότητα και κυρίως η Ευρώπη, ακόμη ενδιαφέρονται και θα δώσουν κι άλλη ευκαιρία μετά τις προεδρικές εκλογές.

 


(Visited 145 times, 1 visits today)

Read more:
24025791917_130d9b6274_k
Κούλογλου: Το σύστημα θα χρησιμοποιήσει όλα τα μέσα για να συνεχιστεί η διαφθορά

«Το σύστημα παίζει τα ρέστα του και προσπαθεί να βρει πράγματα για να στρέψει την προσοχή μακριά από όσα έχουν...

Close