Κούλογλου για Γκουαϊδό: Είναι σαν ο Μητσοτάκης να αυτοανακηρυχθεί πρωθυπουργός

Permalink

Ο ευρωβουλευτής Στέλιος Κούλογλου μίλησε στο Κόντρα Channel και στον Αιμίλιο Λιάτσο, όπου αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην κατάσταση στην Βενεζουέλα αλλά και στα fake news που εξαπέλυσε ο Κυριάκος Βελόπουλος στο πάνελ της εκπομπής.

Συγκεκριμένα, ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ σχολιάζοντας τις εξελίξεις στην Βενεζουέλα μετά την αυτοανακήρυξη του Γκουαϊδό ως Προέδρου της χώρας και την αναγνώρισή του από τρίτους διεθνείς παράγοντες, δήλωσε πως αυτά τα γεγονότα είναι «σαν στην Ελλάδα ο κ. Μητσοτάκης, που ζητά από το 2015 εκλογές, να αυτοανακηρυχθεί πρωθυπουργός της Ελλάδας και να τον αναγνωρίσουν τρίτες χώρες!»

«Ο Μαδούρο μπορεί να τα έχει κάνει θάλασσα στην οικονομία και να απαντά με βία στις διαδηλώσεις, όμως το να αναγνωρίζουν τρίτες χώρες κάποιον που αυτοανακηρύχθηκε Πρόεδρος, θα μας οδηγήσει σε μια κατάσταση όπου ο Τράμπ θα διορίζει από τον Λευκό Οίκο Προέδρους εκείνους που του αρέσουν», δήλωσε ακόμη ο ευρωβουλευτής και παρατήρησε: «Ο Τζον Μπόλτον, ο σύμβουλος του Τράμπ, είπε ότι εάν αναλάβει ο Γκουαϊδό θα ευνοηθούν τα συμφέροντα των αμερικανικών εταιρειών πετρελαίου. Πιστεύετε ακόμη ότι όλα αυτά γίνονται για την Δημοκρατία; Σε αυτό το πλαίσιο η Ελλάδα πρέπει να είναι με την διεθνή νομιμότητα, ειδικά όταν έχει ισχυρούς γείτονες. Δεν μας συμφέρει να απαξιώνεται ο ΟΗΕ».

Στο πάνελ της εκπομπής του Αιμίλιου Λιάτσου βρισκόταν και ο Κυριάκος Βελόπουλος, ο οποίος επιδόθηκε στην εξαπόλυση ψευδών ειδήσεων, όπως ότι έλαβε καταγγελία κατά την διάρκεια της εκπομπής πως «Έλληνας υπήκοος συνελήφθη από τις αρχές των Σκοπίων στη Γευγελή γιατί κρατούσε ελληνική σημαία». «Ο κ. Βελόπουλος μας αποδεικνύει ότι στην Ελλάδα πράγματι μας ψεκάζουν! Είχε δίκιο ο κ. Καμμένος», σχολίασε ο ευρωβουλευτής Στ. Κούλογλου.

 


(Visited 163 times, 1 visits today)

Read more:
370231-push_back
Push back…

Σκίτσο του Γιάννη Δερμεντζόγλου

Close