Συναρπαστική παρουσίαση, του βιβλίου του «Γιατί μπαμπά είναι κακιά η Ακροδεξιά;» από τον Στέλιο Κούλογλου

Permalink

Το βιβλίο του «Γιατί μπαμπά είναι κακιά η Ακροδεξιά;» παρουσίασε το βράδυ του Σαββάτου στην Αμαλιάδας ο Ευρωβουλευτής- δημοσιογράφος Στέλιος Κούλογλου, στο αναγνωστήριο της Παπαχριστοπουλείου Βιβλιοθήκης.

Ο Στέλιος Κούλογλου καθήλωσε το κοινό στην παρουσίαση όπου εξήγησε γιατί αυξάνονται ανησυχητικά τα ποσοστά των Ακροδεξιών κομμάτων σε όλες τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης Ακολούθησε συζήτηση που διήρκησε αρκετή ώρα. Η εκδήλωση ξεκίνησε με τον χαιρετισμό από την πρόεδρο της βιβλιοθήκης κ Ελένη Σκάβδη η οποία υπενθύμισε σε όλους τους «δεσμούς» που έχει ο Στέλιος Κούλογλου με την Αμαλιάδα, από το μακρινό 2002 και την εκπομπή του «Ρεπορτάζ χωρίς σύνορα», όταν το βραβείο που έλαβε τότε, το αφιέρωσε στους μαθητές της Αμαλιάδας που του είχαν στείλει επιστολή.

Νωρίτερα ο Στέλιος Κούλογλου επισκέφτηκε και ξεναγήθηκε στο μουσείο του Νίκου Μπελογιάννη ενώ στη συνέχεια, παραχώρησε συνέντευξη σε μαθήτριες της πόλης που του το ζήτησαν.

koylogloy 2

koylogloy 1

Πηγή: Ίλιδα Κάμπος


(Visited 24 times, 1 visits today)

Read more:
kouloglou
Στ. Κούλογλου: «Μερικοί δικαστές έχουν να διαβάσουν εφημερίδα από το 1937»

Για το θέμα της Δικαιοσύνης και την αντιπαράθεση που έχει ξεσπάσει γι’ αυτό μεταξύ της κυβέρνησης και της αντιπολίτευσης, μίλησε...

Close