Πρόσκληση Σήμερα στον Ιανό Θεσσαλονίκης: «Η Κενή Διαθήκη του Μωϋσή»

Permalink

Σήμερα, Πέμπτη 9 Μαρτίου στις 19:00, η Αλυσίδα Πολιτισμού ΙΑΝΟS και το tvxs.gr διοργανώνουν παρουσίαση του βιβλίου «Η κενή διαθήκη του Μωυσή: 2020-22: Έργα και ημέρες της κυβέρνησης Μητσοτάκη» του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, δημοσιογράφου και σκηνοθέτη, Στέλιου Κούλογλου.

Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι:

Άρις Καζάκος, ομ. καθηγητής Εργατικού Δικαίου, Νομική Σχολή, ΑΠΘ

Δώρα Αυγέρη, βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, δημοσιογράφος

Σοφία Καϊτατζή-Γουίτλοκ, καθηγήτρια Πολιτικής Επιστήμης και Πολιτικής Επικοινωνίας, Τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ, ΑΠΘ, και

ο συγγραφέας του βιβλίου, Στέλιος Κούλογλου

Την εκδήλωση θα συντονίσει ο δημοσιογράφος και ντοκιμαντερίστας, Παύλος Νεράντζης, διδάκτορας του Τμήματος Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ, ΑΠΘ.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στον Ιανό της Θεσσαλονίκης, Αριστοτέλους 7.

Link εκδήλωσης: https://bit.ly/3IF0msE

Λίγα λόγια για το βιβλίο

Το βιβλίο καταγράφει σε καθημερινή βάση τις ενέργειες και τις δηλώσεις της κυβέρνησης και της ΝΔ την περίοδο 2020-22. Συνοδεύεται από 25 γελοιογραφίες του Γιάννη Δερμεντζόγλου. «Η Κενή Διαθήκη του Μωϋσή» είναι η συνέχεια του βιβλίου «Η Μαύρη Βίβλος του Μωυσή», το οποίο διεκτραγωδούσε τις παλινωδίες και τις καταστροφικές πολιτικές της κυβέρνησης Μητσοτάκη τον ενάμιση χρόνο από τις εκλογές του 2019. Το νέο βιβλίο καλύπτει την περίοδο από το τέλος Νοεμβρίου του 2020 μέχρι και τον Νοέμβριο του 2022 και είναι υπερδιπλάσιο σε έκταση: Όχι μόνο γιατί αναφέρεται σε μεγαλύτερη χρονική περίοδο, αλλά και επειδή στο διάστημα που πέρασε η κυβέρνηση πολλαπλασίασε τα «ανδραγαθήματα» της.


(Visited 9 times, 1 visits today)

Read more:
IMG_8158
Κούλογλου για τη στάση του ΕΛΚ: Λεφτά και ομερτά

Την Τετάρτη στην Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου “ψηφίσαμε για την ετήσια έκθεση της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας (ΕΚΤ). Ένα από τα...

Close