Σαν σήμερα 3 Απριλίου – Απόσπασμα από την «Κενή Διαθήκη του Μωυσή»

Permalink

Η «κενή διαθήκη του Μωυσή» είναι το νέο βιβλίο του Στέλιου Κούλογλου, εμπλουτισμένο με 25 απολαυστικές γελοιογραφίες του Γιάννη Δερμεντζόγλου, που καταγράφει καθημερινά τα έργα και τις ημέρες της κυβέρνησης Μητσοτάκη.

Σαν σήμερα 3 Απριλίου 2021

Η πρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου, Μαρία Γαβουνέλη, κοινοποιεί κάθε λίγο στα μέσα κοινωνική δικτύωσης αναρτήσεις του πρωθυπουργού, υπερασπίζεται με πάθος κυβερνητικές επιλογές και αναπαράγει
λιβέλους εναντίον του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης;

Σαν σήμερα 3 Απριλίου 2022

  • Καταπέλτης η ετήσια έκθεση της Διεθνούς Αμνηστίας για τα ανθρώπινα δικαιώματα στην Ελλάδα. Καταστολή, αστυνομική βία, ρατσιστικές επιθέσεις, επαναπροωθήσεις, διώξεις αλληλέγγυων στους πρόσφυγες, γυναικοκτονίες, υποστελεχωμένη Δημόσια Υγεία.
  • Η Επιτροπή Ελέγχου του Προϋπολογισμού του Ευρωκοινοβουλίου με έκθεσή της προτείνει την αναστολή της χρηματοδότησης της Frontex σε Ελλάδα και Ουγγαρία λόγω παραβίασης του Ευρωπαϊκού Δικαίου, όσον αφορά τις επαναπροωθήσεις.

Το βιβλίο πωλείται στα βιβλιοπωλεία ΙΑΝΟΣ Αθήνα και Θεσσαλονίκη, Πολιτεία, Ευρυπίδης και σε επιλεγμένα σε μεγάλες πόλεις της Ελλάδας.


(Visited 7 times, 1 visits today)

Read more:
388471-363094-oi_kaloi_logariasmoi...
Σαν σήμερα 1 Μαΐου – Απόσπασμα από την «Κενή Διαθήκη του Μωυσή»

Η «κενή διαθήκη του Μωυσή» είναι το νέο βιβλίο του Στέλιου Κούλογλου, εμπλουτισμένο με 25 απολαυστικές γελοιογραφίες του Γιάννη Δερμεντζόγλου,...

Close