Κούλογλου στο Action 24: Η αυτοκριτική γίνεται στην πράξη

Permalink

Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ μίλησε στο κανάλι Action 24, στην εκπομπή Evening Report και στο δημοσιογράφο Γιώργο Κουβαρά, την Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου, σε μια σε βάθος συζήτηση για τις πολιτικές κινήσεις της κυβέρνησης εντός της χώρας και τη στρατηγική της απέναντι στους πιστωτές.

Χαρακτήρισε ανθεκτική την κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ ενόψει της ασφαλιστικής μεταρρύθμισης, τόνισε ότι η χώρα δεν έχει την πολυτέλεια και νέων εκλογών ενώ χαρακτήρισε ακραίο το σενάριο οικουμενικής κυβέρνησης δεδομένου ότι στις δημοκρατίες πρέπει να υπάρχει κυβέρνηση και αντιπολίτευση. Όπως είπε: οι πολύ κρίσιμες αποφάσεις που καθόρισαν την πορεία της χώρας αρνητικά, πάρθηκαν την περίοδο της οικουμενικής του 89-90.

Ο Στ. Κούγλουγλου μίλησε επίσης, για τη σημασία του να γίνεται μια αυτοκριτική στην πράξη και όχι με τα λόγια και είπε ότι από πλευράς κυβέρνησης γίνεται αυτή τη στιγμή μια ειλικρινή προσπάθεια να αλλάξει το κλίμα ώστε να υπάρξει μια συνεννόηση.


(Visited 81 times, 1 visits today)

Read more:
Screen Shot 2018-11-12 at 10.27.02
Κούλογλου για Βενεζουέλα: Ούτε με τον Γκουαϊδό, ούτε με τον Μαδούρο, αλλά με την διεθνή νομιμότητα

Η χθεσινή ψηφοφορία στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο για την Βενεζουέλα «δεν ήταν υπέρ ή κατά του Μαδούρο αλλά για να αναγνωριστεί...

Close