Κούλογλου στο Action 24: Η αυτοκριτική γίνεται στην πράξη

Permalink

Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ μίλησε στο κανάλι Action 24, στην εκπομπή Evening Report και στο δημοσιογράφο Γιώργο Κουβαρά, την Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου, σε μια σε βάθος συζήτηση για τις πολιτικές κινήσεις της κυβέρνησης εντός της χώρας και τη στρατηγική της απέναντι στους πιστωτές.

Χαρακτήρισε ανθεκτική την κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ ενόψει της ασφαλιστικής μεταρρύθμισης, τόνισε ότι η χώρα δεν έχει την πολυτέλεια και νέων εκλογών ενώ χαρακτήρισε ακραίο το σενάριο οικουμενικής κυβέρνησης δεδομένου ότι στις δημοκρατίες πρέπει να υπάρχει κυβέρνηση και αντιπολίτευση. Όπως είπε: οι πολύ κρίσιμες αποφάσεις που καθόρισαν την πορεία της χώρας αρνητικά, πάρθηκαν την περίοδο της οικουμενικής του 89-90.

Ο Στ. Κούγλουγλου μίλησε επίσης, για τη σημασία του να γίνεται μια αυτοκριτική στην πράξη και όχι με τα λόγια και είπε ότι από πλευράς κυβέρνησης γίνεται αυτή τη στιγμή μια ειλικρινή προσπάθεια να αλλάξει το κλίμα ώστε να υπάρξει μια συνεννόηση.


(Visited 82 times, 1 visits today)

Read more:
Screen Shot 2018-01-27 at 09.45.15
Κούλογλου: Τιμούμε τα θύματα του ναζισμού λέγοντας «όχι» στην ακροδεξιά

Δήλωση του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Στέλιου Κούλογλου, για την Διεθνή Ημέρα Μνήμης των Θυμάτων του Ολοκαυτώματος:  Η 27η Ιανουαρίου είναι...

Close