Ο Στέλιος Κούλογλου παρουσιάζει στην Πάτρα (23/6) το βιβλίο του για τη δικτατορία

Permalink

Το νέο βιβλίο του Στέλιου Κούλογλου «Μαρτυρίες από τη δικτατορία και την αντίσταση» (εκδ. Εστία) θα παρουσιαστεί την Παρασκευή 23 Ιουνίου 2017, ώρα 8.30 μ.μ. στην Πάτρα, από το βιβλιοπωλείο «Το Δόντι», στο αίθριο του Μέγαρου Πραπόπουλου (Φιλοποίμενος 36 – 42).

Θα μιλήσουν οι: Γιάννης Παπαναστασόπουλος, δικηγόρος, Αλέξης Σίνος, επιχειρηματίας, και Άκης Ταγκαλάκης, ηλεκτρολόγος μηχανικός.

Το βιβλίο περιλαμβάνει μοναδικές μαρτυρίες για την επτάχρονη δικτατορία: διηγήσεις στενών συνεργατών του δικτάτορα Παπαδόπουλου για τον τρόπο που οργανώθηκε το πραξικόπημα αλλά και των ανθρώπων που ξεκίνησαν την αντίσταση, βασανίστηκαν και φυλακίστηκαν ή είδαν συναγωνιστές και συγγενείς τους να δολοφονούνται από τη χούντα. Καταθέτει επίσης τις απόψεις του όλο σχεδόν το διπλωματικό προσωπικό που υπηρετούσε την 21η Απριλίου στην αμερικανική πρεσβεία στην Αθήνα, από τον πρέσβυ Φίλιπς Τάλμποτ μέχρι τον πολιτικό σύμβουλο Ρόμπερτ Κήλυ. Εξαιρετικό ενδιαφέρον παρουσιάζει η μαρτυρία του πράκτορα της CIA Τζον Φατσέα, που ήταν ο σύνδεσμος της αμερικανικής μυστικής υπηρεσίας με τον Παπαδόπουλο.


(Visited 145 times, 1 visits today)

Read more:
nuriye-gülmen-semih-özakça-1-750x375
Επιστολή 23 ευρωβουλευτών προς την Άγκυρα για τους δύο εκπαιδευτικούς απεργούς πείνας

Ο Δ. Παπαδημούλης, ο Στ. Κούλογλου και άλλοι 21 ευρωβουλευτές από 6 διαφορετικές πολιτικές ομάδες ζητούν την άμεση αποφυλάκιση των...

Close