Εκδηλώσεις του Στέλιου Κούλογλου στην Κρήτη (19-21 Απριλίου)

Permalink

Σειρά εκδηλώσεων θα πραγματοποιήσει ο Ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Στέλιος Κούλογλου από την Παρασκευή 19/4 ως την Κυριακή 21/4 σε Ηράκλειο, Πάνορμο και Άγιο Νικόλαο.

Το πρόγραμμα επισκέψεων έχει ως εξής:

Την Παρασκευή 19 Απριλίου (5.30 μ.μ) ο κ. Στέλιος Κούλογλου θα μιλήσει στην έναρξη των εργασιών του 1ου Μεσογειακού Επιστημονικού Συνεδρίου “Η Αναγέννηση της Καλλιέργειας της Χαρουπιάς στη Μεσόγειο”, που θα πραγματοποιηθεί στον Χαρουπόμυλο Πανόρμου.

Την ίδια ημέρα το απόγευμα (7.00 μ.μ) θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση με τίτλο «ΕΥΡΩΣΚΕΠΤΙΚΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ» στην πόλη του Ηρακλείου. Η εκδήλωση πραγματοποιείται υπο την αιγίδα του Δημάρχου Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινού  στην αίθουσα «Ανδρέα & Μαρίας Καλοκαιρινού» του Συνεδριακού Πολιτιστικού Κέντρου Ηρακλείου.

Ακολουθεί η ατζέντα της εκδήλωσης:  

19:00:  Έναρξη Εκδήλωσης. Χαιρετισμός Δημάρχου Ηρακλείου κ. Βασίλη Λαμπρινού. Χαιρετισμός Περιφερειάρχη Κρήτης κ. Σταύρου Αρναουτάκη

19:30: Θα μιλήσουν οι Ευρωβουλευτές κ.κ.

  •      Στέλιος Κούλογλου – ΣΥΡΙΖΑ
  •      Μανώλης Κεφαλογιάννης – Νέα Δημοκρατία
  •      Νίκος Ανδρουλάκης – ΚΙΝΑΛ
  •      Γιώργος Γραμματικάκης – ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ
  •      Κωνσταντίνος Παπαδάκης – Κ.Κ.Ε
  •      Νότης Μαριάς – Ανεξάρτητος

21:30: Συζήτηση

Τέλος, την Κυριακή 21 Απριλίου ο κ. Κούλογλου θα μιλήσει σε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ Λασιθίου με θέμα: «Ευρωεκλογές 2019, η Ακροδεξιά και η Ευρώπη» που θα πραγματοποιηθεί στο Επιμελητήριο Λασιθίου (6.00 μ.μ.)

ΣΧΕΔΙΟ ΚΟΥΛΟΓΛΟΥ2


(Visited 61 times, 1 visits today)

Read more:
H Ευρώπη έχει πρόβλημα με μια Γερμανίδα

Συνέντευξη Στέλιου Κούλογλου στη δημοσιογράφο Dominika Cosic για την εβδομαδιαία πολωνική εφημερίδα Dziennik Gazeta Prawna

Close