Κούλογλου: Θα ζητήσει συγγνώμη η κυβέρνηση από τον κ. Ινδαρέ;

Permalink

Τα γεγονότα στο Κουκάκι «αποτελούν το κυριακάτικο σόου του κ. Χρυσοχοΐδη. Αντί ο υπουργός να αντιμετωπίσει τα πραγματικά προβλήματα ανομίας που υπάρχουν στην χώρα, όπως οι μαφίες και οι κλοπές, παίζει τους κλέφτες και τους αστυνόμους με τους αναρχικούς, εκθέτοντας και τους άνδρες της Αστυνομίας σε κίνδυνο», σχολίασε ο ευρωβουλευτής Στέλιος Κούλογλου, μιλώντας στην τηλεόραση του ΑΝΤ1 και στον Γιώργο Παπαδάκη, και τόνισε ότι η βία είναι καταδικαστέα τόσο από αλλά όσο και προς αστυνομικούς.

Ωστόσο, «βλέπω ότι στην κυβέρνηση δεν έχουν πρόβλημα με την βία κατά των πολιτών. Ο κ. Ινδαρές και η οικογένεια του άδικα ξυλοκοπήθηκαν και τους φορτώθηκαν ένα σωρό κατηγορίες. Αποδεικνύεται ότι δεν είχαν καμία σχέση με την κατάληψη. Θα ζητήσει η κυβέρνηση συγγνώμη από τον κ. Ινδαρέ;»

Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ σχολίασε επίσης ότι η αστυνομία θα βρει την θέση της μέσα στην κοινωνία και θα συμφιλιωθεί με τους πολίτες όταν αντιμετωπίσει την εγκληματικότητα που κάνει τον κόσμο να φοβάται και να κλειδώνεται στο σπίτι του. «Όμως δεν είναι στις προτεραιότητες του κ. Χρυσοχοΐδη κάτι τέτοιο. Το παραδέχθηκε και ο διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Εξαρχείων: Δήλωσε χθες σε διαμαρτυρόμενους πολίτες ότι προτεραιότητα της ηγεσίας της αστυνομίας είναι το πολιτικό έγκλημα και όχι το κοινό έγκλημα, που απασχολεί τον κόσμο».

Απευθυνόμενος, δε, στον βουλευτή της ΝΔ, Κώστα Καραγκούνη, ο Στέλιος Κούλογλου παρατήρησε ότι η κυβέρνηση παίζει παιχνίδι με τους αναρχικούς για πολιτικά οφέλη: «Παρουσιάσατε τα Εξάρχεια ως πρόβλημα του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ είναι ένα πρόβλημα 20ετίας, και πήρατε από τον Ρουβίκωνα 2%. Τον ακούτε πουθενά τώρα τον Ρουβίκωνα; Εγώ δεν τον ακούω».

Παρακολουθείστε εδώ ολόκληρη την συνέντευξη:


(Visited 6 times, 1 visits today)

Read more:
372300-oursoula
Στείλτε τους λογαριασμούς ηλεκτρικού στον Πούτιν

Όλα τα είχαμε στην ΕΕ, το μόνο που μας έλλειπε είναι η πρόεδρος της Κομισιόν να παριστάνει τη διεθνή αναλύτρια....

Close