Ο Πάνος Καμμένος πρέπει να παραιτηθεί τρεις φορές

Permalink

Δύο συνεντεύξεις του Στέλιου Κούλογλου στον REAL FM και στο Ράδιο 9,84 Κρήτης.

«Θα παίρναμε ξανά το βραβείο Γκίνες, αν υπουργός έπεφτε από σαρδάμ», δήλωσε σήμερα το πρωί στον REAL FM και στην Κάτια Μακρή ο Στέλιος Κούλογλου σχολιάζοντας τις εσωτερικές εξελίξεις στην Ελλάδα.

Δίπλα μας, στην Τουρκία, υπάρχει σε εξέλιξη ένας εμφύλιος πόλεμος κι εμείς ομφαλοσκοπούμε με διάφορες ανοησίες, όπως με το αν έκανε σαρδάμ ο κ. Μουζάλας, είπε χαρακτηριστικά.

Θα ήμασταν άξιοι της μοίρας μας, συμπλήρωσε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, εάν, μετά από ό,τι κατάφερε να κερδίσει η χώρα λόγω της στάσης αλληλεγγύης που κράτησαν οι απλοί πολίτες, οι οποίοι άλλαξαν την εικόνα της χώρας, απομακρύναμε τον αρμόδιο υπουργό που γνωρίζει και χειρίζεται καλά το πρόβλημα, έχει καλές διεθνείς επαφές και θεωρείται αξιόπιστος ομιλητής στο εξωτερικό.

Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να λύσουμε το «Μακεδονικό», τόνισε, διότι όταν έπρεπε να βρεθεί μια συμβιβαστική λύση, κάποιοι πούλησαν εθνικοφροσύνη και πατριωτισμό για να κάνουν πολιτική καριέρα, όπως ο κ. Σαμαράς.

Δεν δέχομαι να μπούμε σε συνθήκες μετεμφυλιακής εθνικοφροσύνης, είπε σχολιάζοντας τις δηλώσεις του Φαήλου Κρανιδιώτη περί «εκτέλεσης του Μουζάλα στο Γουδί».

Ακούστε εδώ τη συνέντευξη στον REAL FM

 

Ο Μάρτιος εκτός από δυσκολότερος μήνας μεταπολιτευτικά για την Ελλάδα, γίνεται και ο μήνας της πολιτικής ανοησίας, αν για ένα καθαρά λεκτικό ατόπημα του Υπουργού Γιάννη Μουζάλα, προκύπτει μείζονα κυβερνητική κρίση, δηλώνει ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Στέλιος Κούλογλου, στο Ράδιο 9,84 και στο Γιώργο Σαχίνη, σημειώνοντας ότι η επιμονή Καμμένου στη παραίτηση Μουζάλα για το σαρδάμ «Μακεδονία» για την FYROM, ίσως να υποκρύπτει άλλη πολιτική στόχευση , αφού όπως είπε ο Καμμένος σε πρόσφατη συνέντευξη του τρεις φορές έχει κάνει την ίδια χρήση στο όνομα «Μακεδονία».

Αυτό σημαίνει, αναρωτήθηκε αστειευόμενος ο ευρωβουλευτής ότι ο Πάνος Καμμένος θα έπρεπε να έχει παραιτηθεί τρεις φορές, και από υπουργός και από αρχηγός κόμματος και από βουλευτής και μάλιστα όταν οι τρεις φορές θα μπορούσαν να μην εκληφθούν ως σαρδάμ;

Είναι προφανές ότι ο Υπουργός Μουζάλας είναι από τους καλύτερους στο χειρισμό του Προσφυγικού στην Ελλάδα. Προφανώς και η τύχη του εφόσον οι ΑΝΕΛ επιμείνουν είναι θέμα Πρωθυπουργού, αλλά έτσι ο Τσίπρας δεν θα ήταν δέσμιος στις κάθε φορά νέες απαιτήσεις Καμμένου;

Ακούστε εδώ τη συνέντευξη στο Ράδιο 9,84


(Visited 442 times, 1 visits today)

Read more:
356292-syriza_nd
Προπαγάνδα: Όταν τα λες στη νύφη (ΣΥΡΙΖΑ) για να τα ακούσει και η πεθερά (ΝΔ)

Η νέα προπαγανδιστική εκστρατεία έχει κεντρικό σλόγκαν: «το ΠΑΣΟΚ διεμβολίζει τον ΣΥΡΙΖΑ». Αυτός ήταν ο τίτλος των χθεσινών «Νέων», με...

Close