Εκδηλώσεις του ευρωβουλευτή Στέλιου Κούλογλου στην Αιτωλοακαρνανία και την Ήπειρο (22 – 24 Ιουνίου 2018)

Permalink

Σειρά εκδηλώσεων θα πραγματοποιήσει από 22 έως 24 Ιουνίου 2018 ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Στέλιος Κούλογλου σε Αιτωλοακαρνανία και Ήπειρο.

Περδικάκι – Κοιλάδα του Αχελώου:

Συγκεκριμένα, ο κ. Κούλογλου θα βρεθεί στην Αιτωλοακαρνανία (Περδικάκι – Κοιλάδα του Αχελώου) την Παρασκευή 22 Ιουνίου 2018 (ώρα 11:00), για την τηλεοπτική εκπομπή-ημερίδα με τίτλο:

Picture1

Η Ευρώπη σε σταυροδρόμι: Προκλήσεις και προοπτικές για το μέλλον | rescEU: ένα νέο ευρωπαϊκό σύστημα για την αντιμετώπιση των φυσικών καταστροφών

Στην ημερίδα θα συμμετάσχουν επίσης ο Επίτροπος Χρήστος Στυλιανίδης, ο ευρωβουλευτής Γιώργος Γραμματικάκης, καθώς και ο βουλευτής και πρώην ευρωβουλευτής Σπύρος Δανέλλης. Συντονίζει ο δημοσιογράφος Αντώνης Αλαφογιώργος.

Άρτα:

ΑΦΙΣΑ ΑΡΤΑ

Το βράδυ της ίδιας ημέρας (Παρασκευή 22/6) και ώρα 8 μ.μ. στην αίθουσα «ΣΚΟΥΦΑΣ» στην Άρτα, ο Στέλιος Κούλογλου, θα παραστεί στην προβολή του ντοκιμαντέρ του “Πεθαίνοντας στο γέλιο”, στα πλαίσια ανοιχτής εκδήλωσης, που θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ Άρτας.

Για το ντοκιμαντέρ θα μιλήσουν οι:

  • Όλγα Γεροβασίλη, Υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης & βουλευτής Άρτας του ΣΥΡΙΖΑ,

  • Βασίλης Τσίρκας, βουλευτής Άρτας του ΣΥΡΙΖΑ &

  • Στέλιος Κούλογλου, σκηνοθέτης

Φιλιππιάδα:

filippiada

Το  Σάββατο 23 Ιουνίου 2018 και ώρα 8:30 μ.μ. στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ζηρού στην Φιλιππιάδα, ο Στέλιος Κούλογλου θα παρουσιάσει το βιβλίο του “Μαρτυρίες από τη δικτατορία και την αντίσταση”, σε εκδήλωση που οργανώνει ο Συλλόγος “Περί βιβλίου” Φιλιππιάδας.

Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι:

  • Ευγενία Μάστορα, φιλόλογος &

  • Στέλιος Κούλογλου, συγγραφέας

Τη συζήτηση θα συντονίσει ο Χρήστος Αναγνώστου, μηχανικός & Πρόεδρος του Συλλόγου “Περί βιβλίου” Φιλιππιάδας.

Πρέβεζα:

πρεβεζα

Τέλος, την Κυριακή 24 Ιουνίου 2018 και ώρα 7:30 μ.μ. στο Πολιτιστικό Κέντρο Δ. Πρέβεζας (Περδικάρη 2, Πρέβεζα), ο κ. Κούλογλου θα παρουσιάσει το ντοκιμαντέρ του “Πεθαίνοντας στο γέλιο”, σε συνεργασία με την Κινηματογραφική Λέσχη Πρέβεζας και το Δήμο Πρέβεζας. Θα ακολουθήσει συζήτηση με το κοινό.

Τιμή εισόδου: 4 € (τα χρήματα θα διατεθούν για την ενίσχυση της Κινηματογραφικής Λέσχης Πρέβεζας).

Περισσότερες πληροφορίες για την ταινία εδώ και το τρέιλερ εδώ.

Λίγα λόγια για το βιβλίο εδώ.


(Visited 120 times, 1 visits today)

Read more:
EP-040135A_CETA_TTIP
Κούλογλου για Χρυσή Αυγή: Να τους δούμε με χειροπέδες στα χέρια

Η χθεσινή απόφαση του δικαστηρίου, ότι η Χρυσή Αυγή είναι εγκληματική οργάνωση, αποτελεί  “μια νίκη της Δικαιοσύνης, της Δημοκρατίας και...

Close