Η εμπλοκή της Ευρώπης στην Συρία οδηγεί τους τρομοκράτες!

Permalink
 Δεν αποκλείεται οι επιθέσεις στις Βρυξέλλες να έγιναν ως αντίποινα στη σύλληψη του Αμντεσλάμ  ή για να προληφθούν άλλες συλλήψεις, δήλωσε από την πλευρά του στο κεντρικό  δελτιο του ΛΑΜΙΑ FM-1  ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Στέλιος Κούλογλου.

Διευκρίνισε πάντως και ο ίδιος ότι, αυτοί οι οποίοι συμμετέχουν σε τρομοκρατικές επιθέσεις δεν είναι άμεσα  πρόσφυγες αλλά Γάλλοι και Βέλγοι πολίτες που ζουν στην Ευρώπη και πιθανόν να έχουν επισκεφθεί το λεγόμενο ισλαμικό κράτος στη Συρία.

Ισως με τις ενέργειες τους αυτές να  θέλουν να εκδικηθούν την Ευρωπαϊκή κοινότητα πιθανον αγανακτισμένοι από την στρατιωτική εμπλοκή ευρωπαϊκών χωρών όπως της Γαλλίας και του Βελγίου στις πολεμικές συρράξεις στη Συρία.
Δεν βλέπω,  είπε ο κ. Κούλογλου να υπάρχει κανένας κίνδυνος για την Ελλάδα γιατί η  χώρα μας όχι μόνο δεν έχει εμπλακεί στον πόλεμο της Συρίας αλλά οι Έλληνες πολίτες έχουν δείξει την αμέριστη συμπάθειά τους και την αρωγή τους στις χιλιάδες των προσφύγων που βρίσκονται τώρα στη χώρα μας.

Ακούστε εδώ τη συνέντευξη:


(Visited 103 times, 1 visits today)

Read more:
353317-meth-mavri_-agora
Δεξιά: ένας αιώνας με τους Μαυραγορίτες και το παρακράτος

Η κυβέρνηση τα κατάφερε: ξεκίνησε Mαύρη Aγορά και στις ΜΕΘ. Η κυρία την οποία ερευνά ο εισαγγελέας πουλούσε κρεβάτια σε...

Close